Minden termékünk a RAKTÁRON van, és gyorsan kiszállítjuk!    

Miért épp nálunk?

Garanciális minőségi szolgáltatások

Megbízhatóság, minőséges termékek és gyors szállítás az xajandek.hu internetes üzletünknél. A regisztrált vásárolóinknak rendszeresen kellemessé tesszük vásárlását kedvezményes kuponokkal. Minden vásárlónknak naponta lehetővé tesszük, hogy szerezzenek további kedvezményeket a Boldog órákon belül. Biztosan örömet okoz az ajándékoknak is minden rendelésnél.

Hogy elbírjuka magas színvonalú szolgáltatásainkat, maximális figyelmességet szentelünk vásárlóinknak. Az ügyfélszolgálatunk mindig készen áll arra, hogy megfeleljenek az Ön elvásárainak és válaszolni az Önök kérdésére. Ha csak segítségre van szüksége a szállítással, fizetéssel kapcsolatban, vagy ha segítséget kér az ajándékválasztással kapcsolatban, mi itt vagyunk Önnek!

Az xajandek.hu az egyetlen olyan internetes üzlet a piacon, ahol hosszú időn belül küldheti vissza a csomagját. A fogyasztónak joga van elállni a vásárlási szerződéstől 14 napon belül a csomag átvételétől az érvényes § 53 jogszabályok szerint.Az xajandek.hu oldalon megvett terméket visszaküldheti 30 napon belül az áru átvételétől. Feltétel a kicsomagolatlan, használatlan, és teljes termék, amelyet szükséges elküldeni futárszolgálattal a megadott időn belül a központi raktárunkba.

Webhelyünknek cookie-ra van szüksége a megfelelő működéshez és Ön beleegyezik abba, hogy továbbra is használja őket. További információt itt talál a beállításáról.