Elkezdődtek a nagy, akár 75%-os kedvezmények! 

Forradalmi szolgálat

Meggondolta magát a termékkel kapcsolatban? A terméket visszaküldheti a futárral – INGYEN!

Biztosan már előfordult Önnel, hogy olyan terméket rendelt az interneten, amelyek nem teljesítették az elvásárait. Mi történik ilyenkor? A terméket visszacsomagolja, vissza viszi a postára, vár a sorban és hatalmas összegű pénzt fizet a visszaküldésre. Miért fizetne pénzt azért, hogy Önnek megváltoztak a véleményei?

Az xajandek.hu oldalon ez nem így fog megtörténni. Van egy hatalmas hírünk Önnek – A TERMÉK VISSZAKÜLDÉSE GOND NÉLKÜL, INGYEN

Hogy működik?

Ha bármilyen okból Ön úgy dönt, hogy visszaküldi az árut:

• Lépjen velünk kapcsolatba a +3612–344051 – es telefonszámon, vagy az info@xajandek.hu email címen

• Egyszerűen csak mondja meg nekünk, hogy szeretné csomagját visszaküldeni

• Mi elküldjük Önnek a GLS futárszolgálatot – a futár először felhívja Önt, hogy megegyezzenek az időpontban, majd a megadott lakcímen felveszi a csomagot és azt visszaszállít­ja nekünk

• A csomag visszaküldése nálunk teljesen INGYENES

Ugyanez az eljárárás van, ha Ön panaszt szeretne tenni

Milyen előnyei vannak az INGYENES ELSZÁLLÍTÁSNAK?

• Nem kell sorban állnia a postán, semmiféle elvesztegetett idő és költség = tökéletes vásárlás

• A futár oda megy, ahova Ön szeretné – otthonába, vagy munkahelyére

• A futár felhívja Önt az időpont megegyezésével kapcsolatban

• A csomagra nem kell semmi címet ráírnia – a futár pontosan tudja, hova kell a csomagot szállítani

• A futár a csomagot gyorsabban szállítja, mint postán keresztül, így ennek köszönhetően gyorsabban tudjuk kezelni kérését és a lehető legrövidebb időn belül visszaküldeni a pénzét

Meggondolta magát a vásárlással kapcsolatban? Egyszerűen csak hagyja ránk minden gondját!

A vásárlási szerződéstől való elállásra vonatkozó feltételeket megtalálja ITT vagy üzleti feltételek között.

Panasztétel

Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. A panaszok olyan gyártási hibára vonatkoznak, amely 24 órás garanciális időszak alatt következik be. Bizonyos kozmetikai termékek esetében az eltarthatóság 12 hónapon belül kezdődik. A jótállási időszak akkor kezdődik, amikor a vevő átveszi az árut. A jótállás nem vonatkozik a helytelen kezelésre, vagy tárolásra.

Mi a teendő a panasztételnél?

Panasz esetén kérjük, először mindig telefonon értesítsen minket. Ha postán küldi a csomagot, kérjük a megadott címre küldeni: Exclusive Essential Export, s. r. o., Sedláčkova 472, 39701 Písek, Csehország, és ezt értékes, vagy üzleti csomaggal. A termék becsomagolása Öntől függ, hogy a csomag a szállítás közben ne sérüljön meg. Ha Ön már nem rendelkezik számlával, amit minden csomaghoz küldünk, csatolja hozzá kísérő levelét a személyes adataival együtt (név, cím, e-mail, telefonszám) és a rendelési számát.

Mi a teendő, ha más terméket kapott, mint amit rendelt?

Annak ellenére, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük ezeket a hibákat az áru szállítása közben. De kivételes esetben előfordulhat, hogy más terméket kap, mint amit megrendelt. Hogyan tovább? Vegye fel velünk a kapcsolatot előszor e-mailben, vagy telefonon és megpróbáljuk megoldani a problémát a lehető legjobb és legegyszerűbb mó­don.

Ezután az árut elküldheti a Exclusive Essential Export, s. r. o., Sedláčkova 472, 39701 Písek, Csehország címre, kérjük, csatolja hozzá a számlát és az Ön bankszámlaszámát, ahova az összeget visszaküldjük. Miután a csomagot megkaptuk, elküldjük Önnek a megfelelő árut és a költségeket visszautaljuk az Ön számlájára.

Kérjük, ne feledje, a csomagot szükséges ellenőrizni azonnal az átvétel után, a kicsomagolása és használata előtt.

Mi a teendő, ha a csomag sérült?

Ha a futárszolgálat olyan csomagot szállít Önnek, amely láthatóan, első ránézésre meg van sérülve, szét van csomagolva, kérjük, semmilyen esetben sem vegye át azt a csomagot! Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy megegyezzünk a következő lépésekben.


A szerződéstől való elállás

Azon ügyfélnek, aki a gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében vásárol a hatályos jogszabályok értelmében joga van elállni a szerződéstől az termék átvételéről számított 14 napon belül. Ha szeretné a szerződést megszüntetni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. A terméket, beleértve a számlát is kérjük, küldje el az adott címre: Exclusive Essential Export, s. r. o., Sedláčkova 472, 39701 Písek, Csehország. A termék ára ezután vissza lesz küldve a megadott számlaszámra.

A szerződéstől való elállás esetén az áruknak sértetlennek kell lenniük, használat és kopások nélkül, lehetőleg az eredeti csomagolásukban és komplett tartozékaikkal. A fenti feltételek teljesítésének elmulasztása esetén a visszatérített termékek értékének csökkentésével kártérítést követelhetünk a visszafizetendő összeg levonásával, amelyet visszaküldünk Ö­nnek.

A forradalmi szolgálat feltételei:

Mikor használható ez a szolgáltatás:

  • csak akkor, ha a a forradalmi szolgálat aktív – lásd a megjegyzést lent
  • csak a megfelelően átvett csomagoknál
  • csak akkor, ha az áru sértetlen és az ügyfél oldaláról nem használt
  • csak akkor, ha ezt az ügyfél kéri
  • csak akkor, ha az áru követelése, vagy a visszaküldése indokolt

Megjegyzés – Ez a szolgáltatás bizonyos esetekben nem képes teljesíteni a futárszolgálatot szélsőséges túlterhelés miatt, például különböző ünnepek esetén, mint pl. Karácsonyi vagy más ünnepek, stb. Ingyenes futárszolgálat nem megtervezhető egy adott napra és órára, általában 1–3 napos az időintervallum a kérelemtől számítva. Ez a szolgáltatás INGYENES az ügyfelek számára, amely soha NEM GARANTÁLHATÓ.

Alternatívaként, vagy személyes átvétel esetén, ha a Csomaküldő.hu -n keresztül rendel az ügyfél, felajánljuk Önnek a Panaszsegítő szolgáltatást. A terméket visszaviheti a Csomagküldő.hu pontra, amely visszaküldi a visszaküldött árut a raktárunkra és ezt a szolgáltatást ingyenesen és garanció nélkül bebiztosítjuk Önnek.

Amennyiben az ügyfélnek nem felel meg az egyik lehetőség sem, kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailen keresztül – info@xajandek.hu, vagy hívjon minket a +3612–344051 -es telefonszámon.

Webhelyünknek cookie-ra van szüksége a megfelelő működéshez és Ön beleegyezik abba, hogy továbbra is használja őket. További információt itt talál a beállításáról.