Fizetés és szállítás

Szállítás futárszolgálattal

Fizetés utánvétellel Fizetés előreutalással (banki átutalás) Ingyenes szállítás … Ft. felett
Személyes átvétel Csomagkuldo.hu 500 Ft. 500 Ft. 6 000 Ft.
DPD futárszolgálat 990 Ft. 990 Ft. 12 000 Ft.
Magyar Posta 1280 Ft. 1090 Ft. 12 000 Ft.
Trans-o-Flex futárszolgálat 1280 Ft. 1090 Ft. 12 000 Ft.Szállítási határidő

Az eshop oldalunkon minden termékünknél feltüntetjük a szállítási határidőt. Ha meg szeretné tudni, hogy mikor lesz a csomag Önhöz küldve a kiválasztott szállítási móddal, a tájékoztatást megtekintheti minden terméknél a táblázatban „Ha most megrendelem a terméket, mikor kapom meg?"

Raktáron: Miután megrendelte a terméket, mi 14 óráig ugyanazon a napon kiküldjük és 2–3 munkanapon belül elszállítja a futárszolgálat az Ön megadott címére.

Úton: A termék úton van a beszállítótól a központi raktárunkba. A lerakás időpontját feltüntetjük mindig a táblátzatban, ugyanúgy, mint a változott szállítási dátum, vagy a személyes átvétel.

3–5 napig: A termék a raktáron van valamelyik beszállítónktól. Szükséges tehát számolni a szállítási határidővel, amely 3–4 munkanap. Tehát majd ezt követően szállítja el a futárszolgálat a csomagot az Ön által megadott címre.Személyes átvétel Magyarországon 66 ponton – csomagkuldo.hu

Szeretné kihasználni az áru átvételének lehetőségét hétvégén is Magyarországon 66 ponton? Nagy öröm számunkra, hogy ajánlhatjuk Önnek az új Csomagkuldo.hu szolgáltatást és az átvételi helyeket.Ez egy új lehetőség arra, hogy Ön át vegye küldeményét ott, ahol szeretné. A megrendelés után mi elküldjük a csomagját az Ön által kiválasztott pontra, ahol küldeményét átveheti az adott nyitvatartás keretein belül. 

Aktuális lista az átvevőhelyekről a Csomagkuldo.hu oldalon:

Načítanie zoznamu pobočiek pre osobný odber
Fizetés utánvétellel Fizetés előreutalással (banki átutalás) Ingyenes szállítás … Ft. felett
Személyes átvétel Csomagkuldo.hu 500 Ft. 500 Ft. 6 000 Ft.DPD futárszolgálat

Szállítás DPD futárszolgálat a rendelés expedálását követő 3–4 munkanapon belül kézbesíti Önnek küldeményét. A kézbesítés napján a futár Önt telefonon értesíti sms-ben, vagy hívással a kézbesítés időpontjáról. Emmellett a kiküldés napján mi is értesítjük Önt e-mailben és sms-ben, valamint egy linket is küldünk, ahol nyomon követheti csomagját.

Hogyan szállítja csomagját a DPD futárszolgálat? Csomagját a DPD futárszolgálat szállítja ki, a csomag felvételét követő munkanapon, 8:00–17:00 óra között. Ha a küldeményt a futárnak nem sikerül kézbesítenie, küldeményét megpróbálja kézbesíteni mégegyszer. A kézbesítés új időpontját Ön határozza meg. Másodszori, vagy netán harmadszori sikertelen kézbesítés után küldeménye sajnos vissza lesz küldve hozzánk és rendelése törölve lesz.

Ha láthatóan sérült, vagy szétcsomagolt a szállítmány, kérjük, ne vegye át! Lépjen velünk kapcsolatba! Köszönjük.

Ha megkapta az sms-t és az e-malt a kiküldésről és ha az ezt követő 4 munkanapon belül nem kapja meg a csomagot és a szállítói szolgálatot Ön nem tudja elérni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi telefonszámon: +3612–344051

Fizetés utánvétellel Fizetés előreutalással (banki átutalás) Ingyenes szállítás … Ft. felett
DPD futárszolgálat 1 180 Ft. 990 Ft. 12 000 Ft.Webhelyünknek cookie-ra van szüksége a megfelelő működéshez és Ön beleegyezik abba, hogy továbbra is használja őket. További információt itt talál a beállításáról.